Számítógép szerviz

Technikai eszközeink elengedhetetlen kellékei mindennapi életünknek. Mobiltelefonunk, laptopunk vagy akár asztali számítógépünk nélkül nehéz lenne a napi rutin elvégzése. Az alábbiakban ismerje meg szerviz szolgáltatásainkat otthoni és kisvállalati felhasználók számára:

 

Asztali PC, munkaállomás összeszerelés
Munkára, vagy játékra szeretne összeállítani egy PC-t, mindenben tudunk segíteni.
Vállaljuk számítógépek, munkaállomások összeszerelését, hardveres és szoftveres beállítását, telepítését. Összeszereléshez szükséges alkatrészek beszerzését. Számítógép otthoni/munkahelyi beállítását.

Asztali PC és laptop tisztítás
A hosszú élettartamhoz és a tökéletes felhasználói élményhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen szervizeljük, karbantartsuk a számítógépeket. Ügyfeleink számítógépeit a tisztítás során teljesen szétszereljük, a legapróbb csavarig portalanítjuk. Minden hőelvezető elemet megtisztítunk a portól. Processzor és videó kártya hűtőbordák hőelvezető pasztáját szükség esetén pótoljuk, újrapasztázzuk.

Szoftver telepítés
Vállaljuk különböző programok, játékok, eszközök illesztőprogramjainak telepítését, beállítását.

Rendszer telepítés
Számítógépeken futó Windows rendszerszoftver karbantartás hiányában idővel belassul, az alkalmazások nehezen nyílnak meg, többet kell várni a betöltésre, ilyenkor a rendszer újratelepítésére is szükség lehet. Újratelepítés során, kérésre visszaállítjuk régi adatait az új rendszerbe, visszatelepítjük alkalmazásait.

Adatmentés
Megtelt vagy hibás merevlemez újra cseréléséhez, rendszer telepítéshez - szükség lehet az adatok átmentésére, egyik eszközről a másikra. Vállaljuk működő és hibás (szektor, partícióhibás) merevlemezek adatmentését.

 

Hálózatépítés

Dolgozzunk akár a munkahelyünkön, nézzünk egy filmet otthon, olvassuk el az aktuális híreket... Az internet behálózza életünket, minden nap, minden percben kapcsolatban vagyunk. Az alábbiakban ismerje meg hálózatépítési szolgáltatásainkat otthoni illetve munkahelyi felhasználók számára:

 

Vezetékes hálózatok kiépítése
Ha át szeretné költőztetni IP TV-jét, számítógépét egy másik szobába, de nincs kiépítve a kábeles internetelérés, esetleg több számítógépet, hálózati eszközt telepítene otthonába/irodájába vagy stabil internet kapcsolatot szeretne, akkor ezt a szolgáltatást Önnek ajánljuk.
Vállaljuk vezetékes hálózatok megtervezését, kiépítését, hálózati eszközök telepítését, beállítását, meglévő hálózatok karbantartását rövid határidővel.

Wi-Fi hálózatok kiépítése
Biztos mindenkivel megtörtént, hogy a legrosszabb pillanatban "elment a wifi" vagyis kiléptünk a hálózat hatóköréből. Egy jól megtervezett vezeték nélküli hálózatnál az épületen belül szinte minden ponton elegendő jelerősségnek kell lennie a megfelelő eszközök segítségével.
Vállaljuk vezeték nélküli hálózatok megtervezését, kiépítését, jelerősség mérést, hálózati eszközök beépítését, meglévő hálózatok karbantartását.

Router beállítás
Az egész hálózat "lelkét" képezik a hálózati forgalom irányítók, vagyis a routerek. Megfelelő beállításokkal csökkenthető a lagok száma és biztonságosabbá tehető a hálózat.
Vállaljuk routerek, switchek, jelerősítők beállítását, szakszerű konfigurálását.

 

 

-

Szerviz árak

 
   
Adatmentés 3000 Ft
Rendszer telepítés 3000 Ft
Szoftver telepítés 2000 Ft
Alkatrész beépítés 2000 Ft
Tesztelés 2000 Ft
PC tisztítás 2000 Ft
Laptop tisztítás 5000 Ft
Gépösszeszerelés 7000 Ft
Egyéb javítás 3000Ft/óra
   
Kiszállás Marcaliban Díjmentes
Kiszállás Vidékre max.30km 50 Ft/Km

 

 

Grafikai munkák árai

 
   
Szórólap tervezés 4000 Ft-tól
Névjegykártya tervezés 3000 Ft-tól
Plakát tervezés 5000 Ft-tól
Kiadványszerkesztés 10 000Ft-tól
Egyéb grafikai megoldások Kérjen árajánlatot!
   
   
   

 

 

Hálózatépítés árak

 
   
Router konfigurálás 3000 Ft-tól
Kábelezés Kérjen árajánlatot!
Hálózati eszköz beállítása 2000 Ft-tól
Wi-Fi kiépítés Kérjen árajánlatot!
   
   
   
   

 

Tuleon informatika-Marcali

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk ! |
Értettem